Kakkupalsta heräilee taas eloon näin kesän kynnyksellä ja tarjoilee lukijoilleen raikasta, pehmeää ja kertakaikkisen suussa sulavaa mangojuustokakkua.
Kevään opiskelukiireet verottivat jonkin verran aikaa leipomistouhuilta mutta herkkuja on silti syntynyt säännöllisen epäsäännöllisesti — kaikki eivät vain ole vielä päätyneet julkiseen levitykseen. Mutta tässä siis mainio vaihtoehto erilaisiin kesäjuhliin varsinkin niille jotka kaipaavat perinteisen täytekakun korvikkeeksi tai kaveriksi astetta raikkaampaa ja kevyempää maisteltavaa makean nälkään. Kardemumman, tuorejuuston ja mangon yhdistelmä on vastustamaton, ei muuta kuin kokeilemaan! Juustokakun teet samoilla ohjeilla kuin tämän mariannekakun.
Pohja
200g digestivekeksejä
75g voita
Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kermaa
1 prk maitorahkaa
1,5 dl sokeria
2-3 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
Kiille
1 prk mangososetta
2 liivatelehteä
2 rkl vettä