Siirry suoraan sisältöön

Draamaa ja iskelmiä Lemin maksavissa konserteissa

Lemin musikkijuhlat järjestää Lemillä kaksi maksullista konserttia: lauantai-iltana Tapiolassa kuullaan ja nähdään konserttidraamaa ja sunnuntaina koulukeskuksessa viihdemusiikkia.

Sopraano Saara Rauvala esittää L. Onervaa lauantaina konserttidraamassa.

Jumalten keinussa -konsertissa lauantaina Tapiolassa baritoni Jussi Vänttinen ja sopraano Saara Rauvala esittävät Eino Leinon ja L.Onervan tekstejä ja runoja Toivo Kuulan ja Leevi Madetojan sävelin. Pianistina toimii Tuula Hällström.

Tuula Hällström on ennenkin esiintynyt Lemin musiikkijuhlilla.

Konsertti alkaa lauantaina kello 19. 28 euron lipun voi ostaa etukäteen Lemin kirjastosta tai Ticketmasterila tai sitten ovelta.

Johanna Försti esittää

tuttuja ikivihreitä

Sunnuntain viihdekonsertissa esiintyy muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Johanna Försti kvintetteineen. Hän esittää omia sovituksiaan muun muassa Rauli Badding Somerjoen, J. Karjalaisen ja Juice Leskisen tuotannosta.

Johanna Försti. Kuva Tero Ahonen.

Kunpa sinun tuntisin paremmin -konsertti alkaa Lemin koulukeskuksessa sunnuntaina kello 15. 28 euron liput voi ostaa ennakkoon kirjastosta, Ticketmasterilta tai sunnuntaina ovelta.

Viihdekonsertti päättää Lemin musiikkijuhlat, jotka alkavat tänään keskiviikkona. Juhlat lauletaan yhteisesti käyntiin ilmaistapahtumassa laululavalla kello 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *