Siirry suoraan sisältöön

Uimilaiset kutsuvat Jalkosalmeen

Uimin seudun kyläyhdistys kumppaneineen järjestää ensi lauantaina Jalkosalmessa koko perheen tapahtuman, jossa tavataan muiden muassa saarenmaalaisia tanssijoita, lumilautailun moninkertainen maailmanmestari ja metsäpalveluyrittäjä Roope Tonteri sekä valtakunnan kylähullu Outi Räikkönen Ruokolahdelta.

Meidän jälkemme -tapahtuma tarjoaa vinkkejä kalastamiseen ja eräilyyn Lemillä, leikkimieliset keppihevoskilpailut, tanssi- ja lauluesityksiä, kukkakedon perustamista ja niittysiemeniä halukkaille, ötökkähotellien nikkarointia, monipuolisia lemiläisten toimijoiden esittelypisteitä ja tutustumista lähiluontoon.

Tapahtuma alkaa kello 12 Jalkosalmen lavalta, jossa puhutaan luonnon monimuotoisuudesta, Kuuksene kuntoon -hankkeen tuloksista, perustetaan kukkaketo ja kuullaan Roope Tonterin ajatuksia metsänhoidosta.

Tapahtuman virallinen avaus on kello 13: avaussanat sanoo kunnanvaltuuston puheenjohtaja Juha Mielikäinen, kyläyhdistyksellä on puheenvuoro, samoin Outi Räikkösellä. Saarenmaalaiset tanssiryhmät Aste Antsakad ja Simmaniklubi esiintyvät kuten myös Lemin Laulumiehet.

Lavan ympäristössä ja Jalkosalmen ranta-alueella nähdään runsaasti työnäytöksiä, pärehöylä, palukalustoa ja käydään keppihevoskisa.

Tapahtuma kestää kello 16 saakka. Sen tarkempi ohjelma löytyy tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *