Siirry suoraan sisältöön

Kunnanhallitus esittää yhtä maakauppaa

Lemin kunnanhallitus esittää valtuustolle yhden, arvoltaan 10.056 euron maakaupan hyväksymistä. Kolme muuta tarjousta hylättiin.

Hyväksytty tarjous koskee Kalliola-tilaa. Särkemänkangas/Virviläsuo (65.000 euroa), Ryöppäänpäällys (4.999 euroa) ja Remusenmäki/Virviläsuon (97.000 euroa) tarjouksia kunnanhallitus ei hyväksynyt.

Määräalojen pinta-aloja, puusto- ja tasearvioita ei pöytäkirjassa ole. Erityisesti Särkemäkankaan ja Remusenmän määräalat kiinnostivat ostajia: niistä jätettiin 109 ja 115 tarjousta.

Sijaisille

jatkoaikaa

Kunnanhallitus päätti jatkaa rehtorin viransijaisen viranhoitomääräystä joulukuun 20. päivään saakka, sillä uutta rehtoria irtisanoutuneen tilalle ei ole vielä valittu. Sivistyslautakunnan on määrä valita uusi rehtori ensi viikolla 12 hakijan joukosta; hakijoita oli alkujaan 15, mutta kolme on vetänyt hakemuksensa pois.

Virka tuli hakuun rehtori Anne Rouskun irtisanouduttua sen jälkeen, kun hänen virkavapaalleen ei myönnetty jatkoa.

Äidinkielen sekä historian ja yhteiskuntaopin lehtorien viransijaisuuksia päätettiin jatkaa marraskuun 17. päivään saakka. Keväällä avoimeksi tulleiden virkojen täyttö viivästyi, kun sivistyslautakunta ensin päätti muutta ne tuntiopettajien toimiksi ja kunnanhallitus sitten piti virat virkoina kahdessa kokouksessaan.

Rekrytointi on vielä kesken. Historian ja yhteiskuntaopin lehtorin virkaan haki kolme epäpätevää ja neljä pätevää henkilöä. Pätevistä kaksi veti hakemuksensa pois. Äidinkielen lehtorin virkaan haki kuusi epäpätevää ja kaksi pätevää henkilöä.

Juttua korjattu 19.9. kello 22.17: kunnanhallitus esittää yhtä maakauppaa, ei kolmea. Rehtorin viranhoitomääräystä jatketaan joulukuun 20. päivään saakka, ei marraskuun 29. päivään. Kyseessä kaikissa kunnanjohtajan kokouksessa tekemät muutetut päätösehdotukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *