Siirry suoraan sisältöön

Pässinpäät pääsevät vauhtiin perjantaina

Lemin nuorisoseuran uutuusnäytelmän Pässinpäät päivänpaisteessa ensi-ilta on perjantaina. Viikonlopun aikana on tarjolla kaksi muutakin näytöstä.

Näytelmän pässinpäät ovat Vihreiden barettien joukko, jota esittävät Pentti Kauppi (vas.), Jussi Sinkko, Kai Grén, Arto Heimonen ja Arto Penttilä. Kuva Pirjo Nykänen.

Matti Martikaisen kirjoittama ja Sami Sivosen sovittama ja ohjaama näytelmä kertoo Vihreistä bareteista, heidän vuotuisesta erämaaretkestään, kylpylälomasta, valheista ja valheen lyhyistä jäljistä. Pääosassa ovat Baretti-kaverukset Tahvo (Arto Heimonen) ja Retu (Kai Grén), ja Retun puoliso Maikki (Jaana Sinkko).

– Työryhmällä on oilut näytelmää harjoiteltaessa antoisa syksy ja hyvä tunnelma. Uskomme, että yleisö viihtyy esityksissä, Jaana Sinkko sanoo.

Jaana Sinkon (edessä) ohella näytelmän naiskaartia ovat Sari Papinniemi (vas.), Merja Kouvo ja Merike Koiv. Kuva Pirjo Nykänen.

Näytelmän ensi-ilta Tapiolassa on nyt perjantaina 25. lokakuuta kello 19. Näytelmän seuraavat esitykset ovat lauantaina 26. päivä kello 17 ja sunnuntaina 27. päivä kello 14.

– Ensi-iltaan ja muihinkin viikonlopun näytöksiin on vielä saatavilla lippuja sekä verkosta että näytösten edellä ovelta, Jaana Sinkko kertoo. Ensi-iltaa hän suosittelee sen erityisen tunnelman takia.

Ostamalla liput ennakkoon netistä välttyy jonottamiselta. Jos verkko-ostaminen ei luonnistu, voi soittaa apua numeroista 040 648 399 ja 050 596 2440.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *